AED-Benelux is gestart in 2017. Wij zijn exclusief distributeur van HeartReset AED’s. Op dit moment vertegenwoordigen wij het merk HeartReset voor de BeNeLux. Voorheen zijn deze AED’s ook verkocht onder de merknaam Telefunken.

Heartreset/Telefunken AED’s is de enige in Nederland geproduceerde defibrillator. Door slimme bedrijfsvoering is men in staat een voordelig apparaat in de markt te zetten. In eerste instantie is het apparaat niet bedoeld voor professioneel gebruik, maar prima toe te passen bij bedrijven, verenigingen en/of particulieren thuis.

Wij gaan ons best doen om met het merk HeartReset onze regio weer een stukje veiliger te maken. Hoewel Nederland, binnen Europa, redelijk voorop loopt met betrekking tot de toegankelijkheid van de AED’s zijn we nog niet helemaal tevreden en zijn er nog voldoende plekken waar een AED beschikbaar zou moeten zijn.
Bij een hartstilstand is de overlevingskans het grootst wanneer omstanders binnen zes minuten beginnen met reanimeren van het slachtoffer en zijn uitgerust met een defibrillator.
Elke week worden ongeveer 300 Nederlanders getroffen door een plotselinge hartstilstand buiten het ziekenhuis. Dat zijn zo’n 15.000 a 16.000 slachtoffers per jaar en minder dan 10 % overleeft het. Reden genoeg om niet stil te zitten en deze kwestie onder de aandacht te brengen.

Mocht u verder geïnformeerd willen worden over onze AED’s neemt u dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet,

B. de Boer